tisdag 3 februari 2015

AddSpain består av en grupp hängivna jurister och professionella fastighetsmäklare som erbjuder kvalificerad och personlig service till våra högt värderade klienter.


Jurister och mäklare

Vi ser fram emot att få serva Dig vad avser juridiska tjänster, köp eller hyra av spansk bostad och att använda vår expertis och erfarenhet till att finna just den rätta villan eller lägenheten för Dig.

Vare sig Du är intresserad av att investera genom köp eller söker en bostad för att bo på den spanska solkusten – så kan AddSpain förverkliga Dina drömmar.

Om Du har bestämt Dig för att köpa eller sälja en villa eller lägenhet på Costa del Sol, så försäkra Dig om att Du har rätt fastighetsmäklare vid Din sida. Det finns många fallgropar och det är en klok försäkring att söka professionell rådgivning och assistans. Vår personal har mer än 15 års erfarenhet av den spanska fastighetsmarknaden. Vi tänker internationellt och kan förutse de flesta aspekter som våra klienter kan behöva få lösta.


Juridiska tjänster

Bor Du redan helt eller tidvis solkusten och har juridiska frågeställningar som Du snabbt och enkelt vill få besvarade - låt då oss bli Ditt juridiska bollplank! 

Gå in på vår juristfirma AddCorp's hemsida och läs mera om de juridiska tjänsterna.


Nya EU regler!

Viktiga nya EU regler gäller för utlandssvenskar och andra som tidvis bor i Spanien. 
Det är nu mycket viktigt att upprätta ett giltigt testamente för att vara säker på att svenska arvsregler ska gälla beträffande kvarlåtenskapen. Utan testamente kan spansk lag komma att bli gällande och med oförutsett och ofta negativt resultat för de efterlevande. Gå in på vår hemsida och läs mer om detta.

Kontakta gärna våra jurister för en snabb och kostnadsfri genomgång av Ditt eventuella behov av att upprätta ett testamente. Vi kan även göra hembesök på solkusten, efter överenskommelse. Vi finns på solkusten fr.o.m 20 april. Ring för att boka ett möte!

Du kontaktar oss enkelt genom ett e-mail eller genom att ringa + 46 73 50 88 928